Gospodin za sva vremena: Đoković aplauzom ispratio Čilića s terena

Hrvatski teniser dobio velike ovacije

Gospodin za sva vremena: Đoković aplauzom ispratio Čilića s terena

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković plasirao se u poluvrinale Mastersa u Parizu nakon što je sinoć sa 2:1 u setovima bio bolji od Marina Čilića.

Đoković ove sezone igra na velikom nivou, a to je pokazao i sinoć protiv hrvatskog tenisera. Iako je Čilić prvi set dobio sa 6:4 i uspio da povede na kraju je Đoković zaigrao mnogo bolje i bez većih problema uspio da dođe do preokreta i plasmana u polufinale.

Nakon meča Đoković je još jednom pokazao da je sportista za primjer jer je svog protivnika ispratio aplauzom s terena. Ovaj potez oduševio je i publiku u Parizu koja se priključila Novaku, te je Čilić na kraju dobio zaista velike ovacije.

Top Komentari

Mr.Balboa
Mr pills ;)
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi