Poznati glumac na Wimbledonu zasjenio i Đokovića, svi bruje o njegovoj 13 godina starijoj ženi

Ima 67 godina, a izgleda odlično

Poznati glumac na Wimbledonu zasjenio i Đokovića, svi bruje o njegovoj 13 godina starijoj ženi

Endin Čaušević

Finale Wimbledona koje se igra u Londonu tradicionalno privlači veliki broj poznatih ličnosti iz cijelog svijeta od kraljevske porodice, glumaca, pa do fudbalera. Ovaj put u centru pažnje je glumac Hugh Jackman koji je dobio veliki aplauz kada je stigao na meč, no svi bruje o izgledu njegove 67-godišnje supruge.

Novak Đoković i Carlos Alcaraz igraju trenutno finalni meč Wimbledona, te prisutni mogu da uživaju u zaista fantastičnom tenisu koji igraju njih dvojica.

Poznato je da Wimbledon za razliku od drugih turnira privlači i dosta više poznatih ličnosti jer se radi o legendarnom teniskom turniru u Londonu. Od kraljevske porodice, pa do raznih ličnosti iz šoubiznisa i danas vidimo na tribinama finalnog meča.

Kao po običaju tu je i veliki broj glumaca i glumica, a najviše pažnje privuka je Brad Pitt koji je dobio velike ovacije publike kada su ga kamere prikazale.

No, u centru pažnje je i njegov kolega Hugh Jackman koji se nalazi trenutno u Engleskoj gdje snima film "Deadpool 3", te je iskoristio priliku da sa svojom suprugom dođe pogledati veliko finale.

Oglasi

Upravo je njegova supruga Deborra-Lee Furness privukla veliku pažnju zbog svog izgleda. Deborra izgleda zaista odlično s obzirom da ima već 67 godina.

Deborra je čak 13 godina starija od svog supruga Hugha, ali njihova ljubav traje već decenijama i izgledaju zaista sretno i zaljubljeno.

Oni su se upoznali početkom 90-tih godina prošlog stoljeća na snimanju jedne serije u Melbourneu, a vjenčali su se 1996. godine, te zajedno imaju dvoje djece.

Hugh Jackman and Deborra-Lee Furness celebrate 27th wedding anniversary |  news.com.au — Australia's leading news site

Australski glumac je svjetsku popularnost stekao u filmovima "X-Men" i svi ga pamtimo po ulozi Wolverine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi