I Đoković se pita: Ima li kraja užasnim vijestima?

Napustio ga i Andre Agassi

I Đoković se pita: Ima li kraja užasnim vijestima?

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković muku muči s pronalaskom stare forme nakon što se ponovo vratio na teren poslije pauze od nekoliko mjeseci.

Đoković je prošle godine angažovao legendarnog američkog tenisera Andrea Agassija da bude njegov trener, ali njihova saradnja nije potrajala. Agassi je potvrdio danas da više nije trener Đokovića, te je otkrio zašto je došlo do prekida saradnje.

"Istina je da Đoković i ja više nećemo sarađivati. Imao sam zaista najbolje moguće namjere i želio sam mu pomoći da se vrati u formu u kojoj je nekada bio. Ipak, često se dešavalo da se nismo slagali i najbolje je da se raziđemo. Želim mu mnogo sreće u nastavku karijere", poručio je Agassi.

Poznato je da su problemi za Đokovića počeli zbog povrede lakta, a sve to ga je potrošilo psihički. Iako se početkom godine vratio na teren u februaru je ponovo morao na operaciju lakta od koje se nedavno oporavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi