Ivanišević prebolio koronu: Došao je na red moj omiljeni, peti set...

'Nastradao' na Adria Touru

Ivanišević prebolio koronu: Došao je na red moj omiljeni, peti set...

S. Mlaćo

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević prebolio je koronavirus na koji je bio pozitivan tokom testiranja na Adria Touru u Zadru.

Legendari hrvatski teniser Goran Ivanišević prebolio je koronavirus na koji je bio pozitivan tokom testiranja na Adria Touru u Zadru.

Sretnu vijest u svom stilu podijelio je na Instagramu. Dva puta je bio negativan, dva puta pozitivan i ističe da je sada došao peti set.

"Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala Falkensteir hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak!", napisao je Ivanišević.

Ivanišević je bio direktor turnira u Zadru koji je nakon što je potvrđen koronavirus kod nekoliko tenisera i prekinut.

Pozitivan je između ostalih bio prvi reket svijeta Novak Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi