Kad u Australiji "zagrmi" Dino Merlin i pjesma "Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo"

Odlična atmosfera na treningu bh. tenisera

Kad u Australiji "zagrmi" Dino Merlin i pjesma "Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo"

E. Čaušević

Davis Cup reprezentacija Bosne i Hercegovine početkom februara igra kvalifikacije za finale Svjetske grupe protiv selekcije Australije.

Pred našim teniserima je izuzetno težak zadatak, ali su oni uvjereni da mogu napraviti iskorak. Boje naše reprezentacije u ovim duelima će braniti Damir Džumhur, Tomislav Brkić, Mirza Bašić i Nerman Fatić, a uloga kapitena ponovo je pripala Ameru Deliću.

Domaćini naš tim dočekuju sa pet igrača: Alex De Minaur, John Millman, Jordan Thompson, John Peers i Alexei Popyrin, a njihov kapiten je čuveni Lleyton Hewitt.

Naši teniseri okupili su se prije nekoliko dana u Adelaideu u Australiji gdje će se igrati ovi mečevi. Da vlada odlična atmosfera među našim teniserima pokazuje Instagram story Damira Džumhura s današnjeg treninga. Dok se oni spremaju za meč na treningu je sjajna atmosfera, a u pozadini "grmi" pjesma Dine Merlina "Jel' Sarajevo gdje je nekad bilo".

Top Komentari

Baggio89
Pišete o pesmama koje puštaju jer su im rezultati nikakvi!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti