Kakav kiks: Poznata teniserka prekršila korona pravilo, sutkinja se uhvatila za glavu

Nepromišljen potez

Kakav kiks: Poznata teniserka prekršila korona pravilo, sutkinja se uhvatila za glavu

Jedna od teniserki koja ovih dana igra na turniru u Palermu je Italijanska Sara Errani. 

Ona je na kraju meča šesnaestine finala protiv Sorane Cirstee iz Rumunije napravila neiznuđenu grešku jer je prekršila koronavirus protokol.

Errani je bacila znojnik jednom gledaocu, a odmah nakon toga glavna sutkinja ju je opomenula nakon čega su se obje uhvatile za glavu, a Errani uputila izvinjenje.

Očigledno da je 33-godišnjakinja sasvim slučajno napravila grešku pa nakon izvinjenja glavna sutkinja nije uputila nikakvu kaznu prema njoj.

Zanimljivo da je u nastavku jučerašnjeg dana na turniru u Palermu slovenska teniserka Kaja Juvan napravila još nepromišljeniju akciju jer je bacila svoj peškir na golimu ljudi u publiku. Ona je to uradila nakon poraza od Markete Vondrousove 6:1, 5:7 i 4:6.

Inače, Errani, koja je jučer dobila Cristeu danas igra meč osmine finala protiv Karoline Pliškove.

Top Komentari

BlueBoys
Znaci nikad vise bacanje grudnjaka ka bendu koji svira. :)
2 0
AmarSahi
Ona je poznata zbog skandala, njeno drugo ime je skandal, prvo doping, sada ovo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi