6

Komentari (6)

AmaRam4
Svaka mu čast na uspjehu i borbenosti, sve najbolje u budućnosti želim mu od srca, al ja te Beogradjanine više ne gledam, kad si trebo repki, nema te ko gaca u pornicu, izmoren od plastičnih kurvica ne cudi me sto ne mozes meda,.... Tomislav Brkić for me uvijek ce biti broj jedan! Ne kažem da si lošiji, znamo svi da si bolji, al Tomo gine za repku više nego za svoju guzicu!
konjnakvadrat
MisterX
Zetra je davno obnovljena, sta laprda ovaj splavar?
AmaRam4
pa ne možeš ti od Beogradjanina, očekivat da zna šta se dešava po Sa
Saimai1316
Svi nasi sportisti za mene su bez sumnje svjetski prvaci,,nikakve pomoci nadleznih nikakvih uslova..zato svaka cast i kapa do poda koji god nas sporrista imalo nesto napravi
eye of the tiger
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.