Kvota 1,02 će ga dugo proganjati: Vjerovao je Rogeru, ali i on nekada zakaže

Federer ga razočarao

Kvota 1,02 će ga dugo proganjati: Vjerovao je Rogeru, ali i on nekada zakaže

E. Škorić

Švicarski teniser Roger Federer neočekivano je ispao u osmini finala US Opena, pošto ga je sinoć pobijedio John Millman u četiri seta.

Nema onog ko nije vjerovao Rogeru, ali jednom kladioničaru se to vjerovanje u jednog od najboljih tenisera svih vremena na kraju osvetilo. Bio je uvjeren u pobjedu Rogera, ali...

Jedan je kladioničar tako uplatio čak 38.800 eura na pobjedu Rogera, a dobitak je bio 39.576 eura, no nije mu se dalo da zaradi 776 eura.

Mogla je to biti laka zarada, ali to se nije desilo. Millman je nesretnom kladioničaru iz džepa "izvadio" sav novac, a kvota 1.02 će zasigurno još dugo da ga proganja.

Top Komentari

ismir rasimovic
ma cista glupost.ko jos razuman moze staviti 38.800 € da bi zaradio nekih 776€...ne bi ni toliko dobio dok bi se porez odbio.prema tome,ovo je cista patka i glupost
9 0
Chupy
Sa tolikim novcima bi ja za dan zaradio 2000€ bez ikakvog rizika da cu izgubiti i jedan cent. Naravno ne kroz kocku nego trgovinu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije