Kyrgios na kraju najluđeg dana karijere upitao sam sebe: Igrao si FIFA-u do tri, šta si očekivao?

Nestvarni Australac ludovao jučer u Queen'su

Kyrgios na kraju najluđeg dana karijere upitao sam sebe: Igrao si FIFA-u do tri, šta si očekivao?

Australac Nick Kyrgios zapeo je jučer već na drugoj prepreci u Queen'su. 

Bolji od njega je bio Kanađanin Felix Auger-Aliassime koji ga je u osmini finala ovog turnira iz serije 500 porazio sa 2:1 u setovima.

Pred kraj drugog seta Kyrgios je imao jednu od svojih standardnih rasprava sa sucem koja je bila zaista vrlo smiješna.

Prvo je Kyrgios napao glavnog suca kazavši mu: "To je bio aut. Imaš samo jedan posao. Također, tvoj kačket je smiješan. Nije čak ni sunčano vani, ne znam zašto ga nosiš", rekao je Kyrgios pa je onda napao čak i sam sebe.

On je promrmljao: "Lijeni, učini nešto, tako si lijen. Igrao si FIFA-u do tri ujutru, pa šta si očekivao?",. kazao je Kyrgios.

Vrlo zanimljiva situacija se desila između dva gema u meču Kyrgiosa i Carballes Baena koji je igran nešto ranije u toku dana (Kyrgios odigrao dva meča jučer). Umjesto da tokom pauze između gemova sjedi na stolici, Kyrgios je odlučio da dođe do ograde, popne se na prste i prati šta se dešava na meču između Gilesa Simona i Kevina Andersona.

Naravno, sve su to zabilježile kamere koje u stopu prate Kyrgiosa jer je on u posljednje vrijeme možda i najzanimljivija ličnost u svijetu tenisa.

Također, Nick se dosta i glupirao tokom jučerašnjeg dana, pa je ponovo servirao ispod ruke, igrao se sa lopticom i reketom, flašu je nekoliko puta u zraku pokušao okrenuti na pravu stranu... To je jednostavno on.

Top Komentari

GMOKokosh
Tipican primjer debila sa talentom za nesto
2 0
Keno
Idiot
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi