Kyrgios: Roland Garros je sr**e
Australac je napravio novi skandal

Australac jednostavno nema mira

Kyrgios: Roland Garros je sr**e

E. Dindić

Australijski teniser Nick Kyrgios ne prestaje da privlači negativan publicitet na sebe. 

Prošle sedmice napravio je skandal u Rimu kada je pobjesnio na sudiju, svađao se i bacio plastičnu bocu na teren. Tada je napustio meč prije kraja, te dobio automatsku diskvalifikaciju. novčanu kaznu i oduzimanje nagrade, kao i poena sa tog turnira. 

Međutim, to ga očigledno nije opametilo pa je nastavio sa prozivkama.

Ovaj put nije bio na meti niko od igrača, nego idući turnir na kojem će nastupati, Roland Garros.

"Šta se dešava? Evo me kako treniram sa Andyjem Murrayem. Mislim da je Wimbledon, najbolji turnir na svijetu, pogledajte ovu savršenu travnatu podlogu. Riješite se šljake, ljudi. Ko voli šljaku kada je tako loša", rekao je Kyrgios te nastavio:

"Činjenica je da sam ovdje i da za par dana moram da idem u Pariz. Roland Garros je sr**e, u poređenju sa ovim. Apsolutno sr**e", završio je Kyrgios.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi