Kyrgios:  Zašto Novaka onda ne kritikujete kao mene?
Australac je ponovo imao svoj show na izlaganju za medije

Australac ponovo u svom stilu

Kyrgios: Zašto Novaka onda ne kritikujete kao mene?

Emir Dindić

Nick Kyrgios je ponovo imao zanimljivo izlaganje na pitanje novinara bili prihvatio savjete od najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Kyrgios je posljednjih mjeseci imao konstante ispade prema Novaku Đokoviću. Rekao je čak jednom prilikom da Novak ima potrebu da se svima dopadne.

Ponudio je zanimljiv odgovor na pitanje da li bi prihvatio Đokovićev savjet.

"Zašto bih? Šta on može da mi kaže? Šta? Šta vi mislite da bih dobio kao savjet? Ne razumijem vas. Zar niste vidjeli kako se on ponaša prema sakupljačima loptica, da baca loptice u publiku? To niste primijetili", rekao je Kyrgios te dodao: 

"Zašto njega onda ne kritikujete kao mene? Vidim da niste iskreni. Kada budete, moći ćemo da pričamo na ovu temu.", završio je Kyrgios.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije