Teniserka uhvaćena na djelu: Nagib naprijed, pa pogled desno i lijevo, a onda merak za muške oči

Kamerman je uhvatio idealan trenutak

Teniserka uhvaćena na djelu: Nagib naprijed, pa pogled desno i lijevo, a onda merak za muške oči

Admin Čaušević

Scena sa meča parova sa Australian Openu je postala viralna. Glavni akter je ukrajinska teniserka Marta Kostyuk kao i kamerman koji je 21-godišnjakinju uhvatio kako zauzima senzualnu pozu.

Društvene mreže su usijane zbog jedne scene sa meča parova Australian Opena iz 2023. godine i to zbog savršenog uhvaćenog trenutka jednog od kamermana.

Sve se dešavalo tokom meča parova osmine finala. Sa jedne strane su bile Marta Kostyuk i Elena Gabriela Ruse, a sa druge Miriam Kolodziejova i Marketa Vondrousova.

Dok se Ruse pripremala za servis, Kostyuk je krenula prema mreži kako bi bila spremna za eventualni return protivnica.

U tom momentu kamerman je zumirao 21-godišnju Ukrajinku koja se nagela prema naprijed zauzimajući senzualnu pozu.

Oglasi

Ukrajinka je prvo pogledala desno, zatim lijevo, a zbog haljine na britele mogle su se vidjeti i njene grudi su završile u prvom planu.

Da li je Kostyuk sve uradila provokacije radi ili je bilo slučajno ostaje nepoznanica, ali sigurno je da su mnogi muškarci uživali u ovom trenutku.

Inače, Ruse i Kostyuk su dobile taj meč sa 2:0 (6:4; 6:4), a na kraju su zaustavljenje u polufinalu turnira. Ove sezone u Melburnu je Ukrajinka igrala u paru sa Poljakinjom Kuwe, ali su ispale u prvom kolu.

Što se tiče singl mečeva, Kostyuk je igrala zapaženu rolu u Melbournu. Ove godine je došla do četvrtfinala što je njen najbolji rezultat na Grand Slamovima.

Iako je u braku za atraktivnu teniserku nije strano da s vremena na vrijeme podijeli neku provokativnu fotografiju na Instagramu za svojih 250.000 pratitelja.

Ona je trenutno 28. teniserka svijeta što joj je najveći ranking u karijeri. Generalni dojam je da njeno vrijeme tek dolazi.

Oglasi