Boatenga nekada "uništavala" u krevetu, sada je "žrtvu" pronašla u najzgodnijem sportisti Italije

Teniser nova ljubav nezasitne Melisse

Boatenga nekada "uništavala" u krevetu, sada je "žrtvu" pronašla u najzgodnijem sportisti Italije

E. Škorić

Jesu li Melissa Satta (36) i italijanski teniser Matteo Berrettini (26) novi par? S obzirom na priložene dokaze, jesu. Njih dvoje su uočeni zajedno u Milanu i navodno su noć proveli u njenoj kući, a napustili su je tek u jutarnjim satima.

Italijanska manekenka Melissa Satta svojevremeno je otkrila da se ona i njen bivši suprug Kevin-Prince Boateng seksaju "od sedam do 10 puta sedmično".

"Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam bič u rukama i potpuno ga kontrolišem", izjavila je Melissa, koja je očigledno uživala u svakom danu provedenom sa nekadašnjom zvijezdom evropskih klubova.

Ipak, već godine su prošle otkako nije sa nekadašnjim igračem Barcelone i Milana, ali se u italijanskoj štampi zgodna manekenka povezuje sa mnogim slavnim ličnostima, a red je došao i na najboljeg tenisera Italije, Matteu Berrettinija.

Berrettini je bio u vezi sa slavnom teniserkom Ajlom Tomljanović, ali sada je jedan od najomiljenijih i najpoželjenijih neženja u Italiji i žene su doslovno lude za njim. Prije nekoliko mjeseci tenisera sa povezali sa Paolom di Benedetto, ali sada se šuška da je u "otvorenoj vezi" s Melissom Sattom.

Oglasi

Melissa Satta i Matteo Berrettini zajedno provode vrijeme

Italijanska manekenka i Berettini su prije nekoliko dana uočeni zajedno na Assago Forumu kako bi prisustvovali utakmici košarkaša Milana i Asvela u Euroligi, ali to nije sve. Kako prenosi jedan list u Italiji, zapravo su njih dvoje bili zajedno i kasnije.

Oko 4.30 ujutro, Melissa Satta, 10 godina starija od Berettinija, i italijanski teniser uočeni su kako izlaze iz njene kuće, gdje su nakon košarkaške utakmice i večere očito razmjenjivali nježnosti...

Berrettini je, dakle, bio sa teniserkom Ajlom Tomljanović, a nakon toga imao je vezu, doduše kratku, sa Paolom Di Benedetto. Satta je, s druge strane, nedavno raskinula s poduzetnikom Mattiom Rivettijem. Izlasci s Berettinijevom u Milanu sada utišavaju glasine koje su kružile posljednjih dana po društvenim mrežama, a koje su je povezivale s predsjednikom Intera Stevenom Zhangom.

Berrettini je nastupao na Australian Openu koji je u toku, ali je ispao već u 1. kolu od veterana Andyja Murrayja.

Oglasi

Oglasi