Zbog seksa je bio često "povrijeđen", a bivša supruga mu je sada zadala najbolniji udarac

Napustio je i porodičnu kuću

Zbog seksa je bio često "povrijeđen", a bivša supruga mu je sada zadala najbolniji udarac

Haris Zilić

U Italiji je sve iznenadila vijesti prije tri gdine da je brak Kevin Prince Boatenga fudbalske zvijezde i TV voditeljice Melisse Satte pukao. Niko nije ni slutio da će taj raskid donijeti i novu "sapunicu".

Italijanski mediji pišu da Botaeng više ne živi u porodičnoj kući i da je hotel njegovo novo prebivalište. Na ovaj potez se odlučio kako bi bio blizu sinu Maddoxu kojeg je dobio dok je bio u braku sa Melissom od 2016. do 2020. godine.

Priznao je da po noći teško spava i da ga cijela situacija sa Melissom pogađa i dan danas, iako je u novom braku.

Do sada se ženio tri puta, posljednji put je to uradio ljetos kada je za životnu saputnicu izabrao prelijepu Valentinu Fradegradu. Njih dvoje su se vjenčali i u metaverzu te tako probili led kada su u pitanju "digitalne svadbe", a fudbaler je uzeo i ženino prezime, ali čini se da je Melissa ostala ljubav života.

Melissa je očigledno fudbalski zvijezdu izbirsala iz svog života, a sada mu je zadala u definitivan udarac. Na svom instagram profilu i na ostalim profilima na društvenim mrežama izbrisala je prezime Boateng.

Oglasi

TV voditeljica je brzo i pronašla novu ljubav ako je vjerovati pisanjima italijanskih medija.

Bila je u društvu navodno svog deset godina mlađeg dečka Mattea Berrettinija kojem teniska karijera u posljednje vrijeme ide silaznom putanjom jer je uglavnom povrijeđen.

Oglasi

Poznato je da je Boateng dok je bio sa Sattom vrlo često bio povrijeđen, razlog se navodno krio u previše seksa, ali je Italijanka odlučila da odgovori kritičarima koji su odmah Berrettinijeve pvorede pvoezali sa prijašnjom situacijom.

"To se dogodilo s mojim bivšim mužem Boatengom koji je je imao problema sa bruhom. I tamo su me napadali govoreći da smo se previše seksali i da je to uzrok njegovih fizičkih problema", rekla je Melissa i dodala:

"Povreda koju ima Berrettini je povreda na istom mjestu kao i ona 2021. godine, kada ga nisam poznavala. Ali u svakom slučaju, moram li odgovarati takvim ljudima?", poručila je Satta.

Boateng očigledno nije zaboravio Melissu i tri godine kasnije teško podnosi raskid, dok je 37-godišnja Italijanka očigledno prionašla novu sreću u životu.

Oglasi

Najnovije vijesti