Nimfomanka uništava sjajnog tenisera, sada nema snage za Australian Open: "Ne gubim želju za seksom"

Na kraju je odustao od turnira

Nimfomanka uništava sjajnog tenisera, sada nema snage za Australian Open: "Ne gubim želju za seksom"

A. Čaušević

Zvanični razlog odustajanja od Australian Opena je povreda desne noge, međutim mnogi špekulišu da je jedan od krivaca i njegova nezaista djevojka koja je s vremenom stekla epitet nimfomanke.

Matteo Berrettini je u ponedjeljak trebao započeti turnir na Australian Openu, a rival bi mu bio Stefano Tsisipas, ali je Italijan odustao od takmičenja.

"Mattelo planira igrati dugu sezonu sa mnogo takmičenja i nastupi kada nije u vrhunskoj formi bi bili rizični", saopštili su iz tima ovog 27-godišnjaka.

Italijan se već mjesecima nalazi u slijepoj ulici. Posljednji ozbiljan meč igrao je još u augustu kada je povrijedio zglob u drugom kolu US Opena protiv Francuza Arthura Rinderknecha.

Prije nekoliko sedmica je sa dosta optimizima najavio nastup u Melbournu, ali nije uspio ni nastupiti u egizbicionom meču protiv Dominica Thiema što je već tada probudilo sumnje u njegovu fizičku spremu.

Oglasi

Tako su povrede, ali i sudbina još jednom ugasili Berrettinijevu želju i volju da se vrati vrhunskom tenisu, međutim sada ga čeka dodatni pad na ATP listi jer je trenutno na 125. mjestu.

Dosta je onih koji za Berrettinijev pad krive i njegovu deseg godina stariju djevojku, čuvenu italijansku manekenku i tv voditeljicu Melissu Sattu.

Ova 37-godišnjakinja je ranije bila optuživana da seksom i požudom uništava karijere drugih sportista kao što je to bio slučaj sa Kevinom Princeom Botanegom kada bio član Milana.

Oglasi

Nedavno je i sama Satta govorila o seksualnim aktivnostima sa Berrettinijem kazavši da imaju odnose kada to zapravo god i požele.

Koliko često imamo seks? Neću reći koliko, ali uvjeravam vas da to radimo često kao i svi oni koji su zajedno."

"Uopće ne gubim želju za seksom, to mi se nikad nije desilo. Bila sam sa svojim bivšim mužem deset godina i seks nije usporio."

"Ovisi o tome kako uspostavite odnos, hoćete li raditi na tome ili ga pustiti", rekla je famozna Italijanka.

Simptomatično da je Berrettinijev teniski pad je počeo baš otkako je stupio u vezu sa Sattom prošle godine te je uglavnom povrijeđen...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi