Famozna nimfomanka uništila pa nogirala još jednog sportistu: Nekad joj i 10 puta sedmično bilo malo

"Hvala joj za godinu dana"

Famozna nimfomanka uništila pa nogirala još jednog sportistu: Nekad joj i 10 puta sedmično bilo malo

A. Čaušević

Još jedan prekid poznatih u svijetu sporta. Atraktivna Melissa Satta koja je stekla nepoželjni epitet nimfomanke je odlučila ostaviti svog dečka. To je treći slavni sportista s kojim prekida ova 38-godišnjakinja.

Satta ima 38 godina, poznata je kao neko ko je nezasit u krevetu, a do sada je bila u vezi sa trojicom poznatih sportista, a već nekoliko sedmica je ponovo single.

Posljednja Sattina žrtva bio je teniser Matteo Berrettini koji otkako je stupio s njom u vezu nije ostvario niti jedan zapažen teniski rezultat.

Berrettini je uglavnom bio van terena zbog povreda zbog čega se Satta suočavala sa ozbiljnim kritikama i označena je krivom za pad nekadašnje velike nade italijanskog tenisa.

Sam Berrettini je priznao da on i Satta više nisu zajedno. Uradio je to kavaljerski uz zahvalnicu sada već svojoj bivšoj partnerici.

Oglasi

"Melissa i ja više nismo zajedno. Imamo prekrasan odnos, jako se poštujemo, neću dalje jer ne volim pričati o privatnom životu, hvala joj na ovoj lijepoj godini", poručio je teniser.

Ipak, žuta štampa sa Apenina je otkrila detalje raskida. Navodno je Satta željela osnovati porodicu, dobiti garancije od Berrettinija da će se to desiti i da ponovo postane majka.

Međutim, teniser se osjećao nesigurnim, nije bio još spreman da stane na ludi kamen te je 38-godišnja manekenka odlučila da ga ostavi nakon godinu dana veze.

Ona je u prošlosti bila još sa dvojicom slavnih sportista na Apeninima. Riječ je bivšim fudbalerima koji su već neko vrijeme u penziji, Christianu Vieriju i Kevinu Princeu Boatengu.

Oglasi

Sa Boatengom je bila najduže, čak su se i vjenčali te dobili sina. Danas Maddox Prince kako su mu dali ime ima devet godina.

Dok je bila u vezi sa Boatengom on je nastupao za Milan i poznato je da se jedne prilike povrijedio zato što je Satta željela previše akcije u krevetu.

"Razlog zašto je Kevin tako često povriješen je taš što imamo seks sedam do deset puta sedmično", govorila je Satta prije desetak godina te je i dan danas upamćena po tim izjavama.

Inače, Satta je rođena u Bostonu, a dobar dio djetinjstva je provela na Sardiniji. Manekenstvom se počela baviti još sa 16 godina, a od 2006. godine je počela raditi kao voditeljica.

Top Komentari

user1676286668
Samo da napišem bravo čauš majstore erotike
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije