Murray nakon povratka na teren: Ne znam koliko će ovo trajati...

Britanski teniser

Murray nakon povratka na teren: Ne znam koliko će ovo trajati...

Britanski teniser Andy Murray vratio se rano jutros po našem vremenu na teren.

Nakon što je uzeo pauzu od nekoliko mjeseci na kraju prošle sezone, Murray se vratio na turniru u Brisbaneu te je u prvom susretu porazio Australca Jamesa Duckwortha sa 2:0 u setovima.

Ipak, nakon meča nije djelovao tako zadovoljan i sretan te je poručio da nije siguran koliko dugo će ga zdravlje služiti.

"Nije lako sve reći u jednoj rečenici ili odgovoru. Iza mene je teških 18 mjeseci, bilo je mnogo uspona i padova. Komplikovano je vratiti se na teren nakon svega toga i ponovo zaigrati. Sretan sam što sam ponovo tu, želim uživati koliko mogu, ali ne znam koliko će potrajati...", poručio je Britanac.

On u drugom kolu pomenutog turnira igra protiv Rusa Daniila Medvedeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi