Murray po prvi put na turniru u Montpellieru

Sezonu završio na 263. mjestu

Murray po prvi put na turniru u Montpellieru

Bivši svjetski broj 1 Andy Murray potvrdio je kako će po prvi put u karijeru zaigrati u Montpellieru.

Zbog problema sa kukom Murrayja ove sezone nismo imali priliku mnogo gledati, tačnije na samo šest turnira, međutim povreda koju je imao danas je iza njega.

Britanski teniser se vrijedno priprema za narednu sezonu koju će započeti u Brisbaneu, a za njega to će ujedno biti i 'generalka' pred Australian Open, poslije kojeg ga očekuje nastup u Montpellieru gdje dosad nije imao priliku igrati.

"Imam divne uspomene na igranje u dvorani u Francuskoj. Radujem se što ću se nada naći po prvi put i na terenu u Montpellieru", kazao je Murray, prenose inostrani mediji.

Murray, koji na ATP listi danas zauzima 263. poziciju, sezonu je završio u septembru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi