Nakon toliko godina igranja ne zna osnovna pravila tenisa? Feliciano Lopez se obrukao u meču parova
Lopez je poklonio poen protivnicima

Španac je napravio veliku glupost

Nakon toliko godina igranja ne zna osnovna pravila tenisa? Feliciano Lopez se obrukao u meču parova

S. Pašalić

Feliciano Lopez i Andy Murray su se plasirali sinoć u osminu finala turnira u Montrealu.

Španac i Škot su u tri seta savladali par Kubot/Melo rezultatom 6:7, 6:3, 11:9 i u narednom kolu će igrati protiv para Chardy/Martin.

Ipak, sinoć se u prvom setu desila jedna situaciju koju niko nije mogao očekivati, bar od igrača koji već ima 20 godina iskustva igranja na ATP Tour-u.

Naime, Lopez i Murray su vodili sa 4:3, ali su Kubot i Melo imali tri break šanse na servisu Škota.

Nakon razmjene nekoliko udaraca Melo je udario lopticu koja je očigledno išla u aut i par Lopez/Murray su trebali dobiti poen, a toga je bio svjestan i Brazilac koji je već okrenuo leđa protivnicima.

Međutim, Lopez je napravio veliku glupost i uhvatio je lopticu reketom prije nego što je ona dotakla podlogu te je poen pripao Kubotu i Melu.

Špancu u prvi tren ništa nije bilo jasno, ali mu je Andy Murray objasnio da to nije smio uraditi i da su izgubili već dobijeni poen.

Top Komentari

rajvosa46
Isto kao igrac Olympiacosa protiv Zvezde preksinoc
2 0
Fce
Vazno je da zna trcati i zaradjivati milione a sto nezna koliko je 2+2 to je vec pamet za ovog glupaka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi