Nećeš ući makar se zvao Rafael Nadal

Komična scena

Nećeš ući makar se zvao Rafael Nadal

M. Šljivak

Komična scena desila se na Australian Openu.

Predstavnik osiguranja u Melbourneu nije prepoznao najboljeg tenisera svijeta Rafaela Nadala na ulasku u zvanične prostorije, te su od njega zatražili akreditaciju za ulaz.

Nadal se morao zadržati na trenutak kod ulaza. Ipak, nakon što je drugi pripadnik osiguranja reagovao, Nadal je na kraju ipak ušao u službene prostorije.

Ovako je to izgledalo...

Top Komentari

Plavi_Strumf
Boli ga tuki radi cojk profesionalno, a ne ko vecina ovih naši uhl****, Bakir more na troturar parkirat,a obični gradjanin ne može, jaro tamo ti je il mogu il ne mogu, nema izuzetaka
6 4
anes3000
Joj joj nije da ga nije prepoznao vec radi svoj posao onako kako treba. Nije Australija Bosna moze se otkaz dobit zbog ovog.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi