Neki su toliko veliki da i Novak jedva dočeka da se s njima fotografiše

Đoković s Posebnim

Neki su toliko veliki da i Novak jedva dočeka da se s njima fotografiše

E. Škorić

Novak Đoković danas igra finale Wimbledona i borit će se za peti trofej u Londonu, a 16. Grand slam u karijeri.

Iako je velika teniska legenda, Novak ipak ima svoje idole i favorite, omiljene ličnosti, pa je tako prije finala s Rogerom sreo Josea Mourinha s kojim se odlučio i fotografisati.

Mourinho, trener koji je trenutno bez posla, u Londonu već danima prati teniske mečeve, a sigurno je da će i danas biti prisutan kada će Novak odmjeriti snage s Rogerom Federerom.

"Osjećam se dobro, uzbuđen sam, bez obzira na sve. Kao što sam rekao, znao sam da će taj meč Federera i Nadala biti meč turnira. Sada je ne redu finale, tu je jedan od mojih najvećih rivala, Roger. Ovde u Wimbledonu igrali smo nekoliko finala, nadam se da ću ponoviti uspjeh iz tih finala“, izjavio je Novak u razgovoru sa srpskim novinarima po završetku posljednjeg treninga.

Top Komentari

MirzaBarucic
Prije bih rekao da je obrnuto, iako sam ljubitelj Federera.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije