Nick Kyrgios je i danas žestoko kritikovao Đokovića

"Ovo nema konkurenciju"

Nick Kyrgios je i danas žestoko kritikovao Đokovića

E. Škorić

Nakon što je Novak Đoković objavio da su on i njegova supruga Jelena pozitivni na koronavirus kojim su se zarazili na Adria Touru u Zadru, nalaz njihove djece je negativan.

Novak je iz Zadra otputovao nazad u Beograd kako bi se testirao na koronavirus i stigli su rezultati - pozitivan je, baš kao i supruga, ali djeca nisu zaražena.

Prvi teniser svijeta dobio je mnoge kritike, ali se javno izvinio i poručio da je sve radio "iz čistog srca i najbolje namjere".

Među najglasnijim kritičarima bio je Australac Nick Kyrgios, koji je u više navrata osudio potez Đokovića da u pandemiji organizuje turnire po regiji.

"Moje molitve su uz sve igrače koji su se zarazili koronavirusom. Samo nemojte mene više prozivati za moje postupke koji su proglašeni neodgovornima ili glupima. Ovo nema nikakve konkurencije", napisao je Kyrgios na Twitteru uz objavu videa na kojem Đoković, Dimitrov, Ćorić i ostali tulumare u Beogradu.

Top Komentari

Don Corleone
Njegove molitve su uz igrace, ma daj molim te...obicno ****o od sportiste, ne postuje protivnike, pljuje Djokovica, Nadala, servira ko pi*ka ispod lakta, diskvalifikovan milion puta zato sto je glup ko ku*ac
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije