Nick Kyrgios senzacionalnom izjavom o piramidama sve šokirao
Australski teniser redovno se pojavljue u medijima zbog svojih šokantnih izjava

Zločesti dečko tenisa

Nick Kyrgios senzacionalnom izjavom o piramidama sve šokirao

E. Škorić

Australskoj teniskoj zvijezdi Nicku Kyrgiosu nikad ne nedostaje senzacionalna izjava. Tako je bilo jasno da će kao gost u podcastu influencera i hrvača Logana Paula izreći neke stvari koje će ubrzo postati viralne.

Kyrgios je jedan od najkontroverznijih sportista današnjice, a svojim potezima često u negativnom tonu puni medijske naslovnice. Iako je vrhunski teniser u čijim igrama mnogi uživaju, Nick ipak najveću popularnost stiče na drugi način.

Pred kraj epizode podcasta u kojem je gostovao, Kyrgios, Paul i još dvojica sagovornika došli su na temu teorija zavjere. Čini se da se to svidjelo teniskoj zvijezdi.

"Veliki sam obožavatelj teorija zavjere", rekao je Kyrgios uz osmijeh.

Na pitanje je li zemlja ravna, Kyrgios je kroz smijeh odgovorio kako više ne zna u šta da vjeruje. A u koju teoriju Australac zapravo vjeruje?

"Mislim da piramide nisu izgradili ljudi”, odgovorio je trenutno 19. igrač svijeta i dobio veliko odobravanje ostalih sudionika razgovora.

Oglasi

"Ulazi su preveliki, ljudima ne trebaju tolika vrata", objasnio je Kyrgios.

Bilo je jasno i puno sportskih tema u podcastu. Kyrgios je još uvijek tugovao za finalnim porazom u Wimbledonu od Novaka Đokovića prošlog ljeta:

"To je bila moja prilika. To je stvarno bila moja šansa. Da sam pobijedio, odmah bih napustio tenis i to na godinu ili dvije", poručio je.

Ipak, 27-godišnjak vjeruje da ima ono što je potrebno za osvajanje Grand Slam naslova.

"Mogao bih to učiniti, ali uspjeh ne bi bio za mene", objasnio je Kyrgios. “On bi bio za sve ostale, sve ‘hejtere’. Nakon toga, mogao bih samo ležati u svom krevetu kod kuće i ne moram više raditi sva ta s*anja", odgovorio je.

Australac je progovorio i o imidžu zločestog dečka koji ga prati, a nije mogao objasniti otkud on: “To je samo meni pripisano. Iskreno, nikad ne radim ludosti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi