Nije vjerovao Džumhuru: "Završit ću mrtav, dolaze po mene..."

Poslao poruku za Stana Wawrinku

Nije vjerovao Džumhuru: "Završit ću mrtav, dolaze po mene..."

Edmir Škorić

Prije dva dana je bh. teniser Damir Džumnhur pobijedio Stana Wawrinku sa 2:1 u setovima, priredivši pravo iznenađenje na ATP turniru u Ženevi.

Pobjeda Džumhura svakako je neočekivana, mada je bh. teniser dan kasnije ispao od Albota, koji ga je savladao u dva seta.

Damirova pobjeda nad Wawrinkom nekima je stvorila ozbiljne probleme, kao naprimjer korisniku Twittera Jedrzeju Plonki, koji je očigledno stavio novac na Švicarca.

"Wawrinka, molim te pomozi mi. Zbog tvog poraza od Džumhura završit ću mrtav. Loši ljudi dolaze po mene. Molim te pomozi mi nekako i odgovori na poruku", napisao je Jedrzej.

Svakako zabrinjavajuća poruka, nadamo se da je ipak na kraju preživio poraz bh. tenisera.

Top Komentari

Mungos
Djeca igrala GTA pa na pisu dozivljaje
3 0
Studeni
Pa samo amateri se klade na favorite 5 dana prije Grand slama
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi