Nishikori, Mannarino i Krajinović u četvrtfinalu turnira u Metzu

Slavili bez većih problema

Nishikori, Mannarino i Krajinović u četvrtfinalu turnira u Metzu

Japanski teniser Kei Nishikori plasirao se danas u četvrtfinale ATP turnira u Metzu (tvrda podloga).

Nishikori, koji je početkom mjeseca igrao u polufinalu US Opena, pobijedio je danas Nijemca Petera Gojowczyka sa 2:0 u setovima. U prvom setu Japanac se namučio i slavio je tek nakon taj brejka sa 7:4, dok je u drugom sve išlo nešto lakše pa je slavio sa 6:3.

Osim njega u četvrtfinale idu Mađar Fucsovics koji je slavio protiv Francuza Mannarina sa 2:0, baš kao i Srbijanac Krajinović protiv Francuza Mouteta.

Treba spomenuti i to da će do kraja dana na teren izaći Giles Simon u meču protiv Jirija Veselyja, kao i Richard Gasquet protiv sunarodnjaka Constanta Lestiennea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti