8

Komentari (8)

mrkva
Koliko jos vijesti o Djokovicu?
antiTrojkas
Novak ima Albanske krvi,DA!Ali to je bilo"davno" ,ima preko 50 godina.Znaci za Srbe je to "davno".Ali nije davno ako je tamo neka Srbkinja dala pic** nekom Turskom agi,za komad zemlje ,pa mu rodila nasljednike I sada,500 godina iza,nasljednici te neke babe trebaju da se vrate"u veru pradedova".Po cemu??I nakon 500 godina!?Naravno,po VAMA.A Novakova(ja cetaljima ne tepam i meni nije "Nole" kao ovim komunjarskim bijednicima sa SS BA) krv je polualbanska.I trebace VJEKOVI da mu krv postane barem 51%"srbska",jer se geni ne mjenjaju tako lahko . Zato preko 92% Srba ima Turske gene i dan danas,500 godina poslije...tako da ce i Novak jos dugo biti polualbanac .Nista nova za ljude kojima LAZ nije osnovna drzavno-drudtvena karakteristika.
Nek_komsiji_crkne_krava
I kakve to veze ima sa tekstom? Moždana polucija?
user1626406138
Kako je tebi krivo zbog uspjeha Srbende jedeš muda od muke neka samo jedi i uživaj u jelu PAĆENIČE
NekoRealan
Majstore,gledaj najveceg i cuti.
antiTrojkas
ne kaze se CUTI ,vec SUTI...
antiTrojkas
usrani...138-jesi ti onaj sto danas navija za Zelju a pljuje Sarajevo?Pa sutra obratno?Pa umjesa Velez ,Tuzlu .?Zavadjas?Crna i zalosna ti krsna slava bila ,botino!
NekoRealan
Kakva si ti avetinja jadan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.