8

Komentari (8)

Ernes
uostalom zasto bi nas bolio ku*ac za djokovica hocel dobiti vizu. evo sav sam slomljen zbog toga
Ante G.
@Ernes Je li se osjecas prinudjenim da citas? Naravno da te zanima. Da te ne zanima, preskocio bi. Ovako si sve procitao, pa jos nasao vremena i komentar da napises. To je uredjivacu jasan znak da je privukao tvoju paznju, tim i signal da izbacuje jos ovakvih vijesti. Vjerujem da vijesti o Dzeki nisi i pogledao. Najcitanije vijesti na ovom portalu su one koje se ticu Hrvatske i Srbije. Takav je mentalni sklop 95% publike ovog sajta, da se svi pale na nacionalizam, kao kutnjak. Redakcija zaradjuje na takvima. Htio ti to priznati ili ne, Srbija i Hrvatska te puno vise interesuju nego bosna, iako nisi svjestan toga.
fukaraslana
Ernes
ne znam da li bi mi vjerovao , ali sam samo prvi pasos procitao ..
Malmi_Suomi
Evo na tv-u, novinar Sport Kluba, Saša Olmo koji je expert za tenis i Đokovića kaže u 9: 40h da čisto sumnja da će ga " vlast " pustiti u Australiju i nemojte više o njemu , smoriste, fakat.
fukaraslana
Daj vise nosite to oko Novaka dosadni ste vise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.