26

Komentari (26)

AlphaStrong
vnago bili i ostali i uvijek će to biti. Daće Bog da ih nestane, a već ih nestaje polahko.
kenny
****a ruska genocidna. Dok ih ima na planeti mira nece biti, sve do zadnjeg se mora skloniti cak i oni koji valjaju.
Milan1
"Godinama vlada svijetom jedan Srbin sa reketom. Istoriju sportsku piše, neće da se vakciniše! Vanzemaljac za njih ti si, na planeti najjači si!"
user1683925049
Isti narod druga država na papiru
user1681500506
I vama ko portalu **** vam on mater sta pisete o njemu
user1681500506
**** ti Semir Osmanagic mater a ti njemu!!!!
user1596891057
Ovo samo može bolestan narod raditi a i sam Đoković izgleda ništa bolji,stvarno ne kontam koliki nacionalizam kod njih
Eno u Albaniji i Kosovu proslavljaju Novakak Djokovica ili Novaka Djokaj-a, dakle u Albanijii i Srbija konacno su su zajedno i jedni drugi slave Novaka Djokaj-a.
Eno u Albanci i Kosovu proslavljaju Novakak Djokovica ili Novaka Djokaj-a, dakle u Albanijii i Srbija konacno su su zajedno i jedni drugi slave Novaka Djokaj-a.
Nemojte te protiv Novaka Djokovica, pardon protiv Novaka Djokaj-a on je veliki jaran Semira Osmanagica i Josipa Pejakovica, ha ha ha ha.
HamzaVojvoda - Djokovic je Siptar ili Albanac Katolik, pitajte Besima Spahica, on ce vam reci, originalno prezime Djokovica je Djokaj, on ima rodjaka u malom gradu Tuzi kod Podgorice - Crna Gora, njegov rodjak se zove Dragan Djokaj zivi u Tuzima, inace svi u Tuzima znaju da je Novak Djokovic u stvari Novak Djokaj Albanac Katolik, ali eto svako ima pravo da se izjasnjava sta god hoce, inace u Tuzima zive uglavnom Albanci Katolici. Najgori su Srbi oni koji zele biti veci od originalni pravi Srba, pravi Srbi se ne morjau udarati u grudi i dokazivati da su pravi Srbi, obicno to rade oni koji nemaju srpske korene, a takvi su Albanci Katolici koji su se zenili sa zenam iz Srbije, njihovo sledece poklenje vec se izjasnjava kao Srbin i mijenjaju prezimena, takav je slucaj Novakaov otac Srdjan Djokovic koji je potekao iz mjesovitog nacionalnog braka, normalno Srdjanov otac je Albanac katolik a majka mu je Srpkinja po nacionalnosti, dakle Novak Djokovic ili Djokaj je druga generacija po redu iz te familije koji se izjasnjavaju kao Srbi. Ja licno znam nekoliko primjera mjesovitih brakova izmedju Albanaca Katolika i zena iz Srbije, sledece generacija se vec izjasnjavaju kao Srbi po nacionalnosti, tako isto u Srbiji ima dosta pravoslavni Roma, koji se na osnovu pravoslavlja izjasnjavaju kao Srbi i oni se takodje do fanatizma zele vise izjasniti i dokazivati da su veci Srbi od samih originalnih Srba, upravo takvi su najgori.
Ista vnago, genocidna paščad.
BHDragon - Takvi koji se upinju da se dokazu da su po nacionalnosti Srbi a u stvari po korenima oni nisu Srbi takvi su najgori.
BigBosnianBoss
Legenda Visokog i guzni haver Semira Osmanagica?
Drita
Hebo vam.Djokovic mater pa se bavite Glupostiima a ne sportom
Don Corleone
Tako je Nole, najveći si!
HamzaVojvoda
Legenda nasa Srpska
AlphaStrong
Hebo ti on mater i svu .etničku familiju, go.no jedno srdsko
HamzaVojvoda - Djokovic je Siptar ili Albanac Katolik, pitajte Besima Spahica, on ce vam reci, originalno prezime Djokovica je Djokaj, on ima rodjaka u malom gradu Tuzi kod Podgorice - Crna Gora, njegov rodjak se zove Dragan Djokaj zivi u Tuzima, inace svi u Tuzima znaju da je Novak Djokovic u stvari Novak Djokaj, inace u Tuzima zive uglavnom Albanci Katolici. Najgori su Srbi oni koji zele biti veci od originalni pravi Srba, pravi Srbi se ne morjau udarati u grudi i dokazivati da su pravi Srbi, obicno to rade oni koji nemaju srpske korene, a takvi su Albanci Katolici koji su se zenili sa zenam iz Srbije, njihovo sledece poklenje vec se izjasnjava kao Srbin i mijenjaju prezimena, takav je slucaj Novakaov otac Srdjan Djokovic koji je potekao iz mjesovitog nacionalnog braka, normalno Srdjanov otac je Albanac katolik a majka mu je Srpkinja po nacionalnosti, dakle Novak Djokovic ili Djokaj je druga generacija po redu iz te familije koji se izjasnjavaju kao Srbi. Ja licno znam nekoliko primjera mjesovitih brakova izmedju Albanaca Katolika i zena iz Srbije, sledece generacija se vec izjasnjavaju kao Srbi po nacionalnosti, tako isto u Srbiji ima dosta pravoslavni Roma, koji se na osnovu pravoslavlja izjasnjavaju kao Srbi i oni se takodje do fanatizma zele vise izjasniti i dokazivati da su veci Srbi od samih originalnih Srba, upravo takvi su najgori.
user1685882437
Mostarac94
Pa isti je narod, genocidni
makelele
Jest isti narod ali nije ista država. :)
HamzaVojvoda
makelele
Tebi ime moje, dace bog da ti dobro krene, posle mene posle mene
AlphaStrong
Krme jedno kretensko
user1676286668
Banja luka je u Bosni ne u Srbiji to su samo njihove zelje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.