Đoković u posebnom dresu trenirao pred današnji spektakl protiv Nadala

Poslao poruku Nikoli Jokiću

Đoković u posebnom dresu trenirao pred današnji spektakl protiv Nadala

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković večeras igra polufinale Roland Garrosa protiv starog rivala Rafaela Nadala.

Sigurno je da nas u Parizu večeras očekuje novi spektakl u rivalstvu Đokovića i Nadala i bit će zanimljivo vidjeti ko će se na kraju plasirati u finale.

Đoković je jučer odradio trening pred današnji meč protiv Nadala i privukao je dosta pažnje.

Naime, srbijanski teniser se na terenu pojavio u dresu Nikole Jokića i tako je odlučio da čestita svom sunarodnjaku što je napravio veliki uspjeh jer je proglašen za MVP-a ove sezone u NBA ligi.

"Čestitam Jokeru, mom prijatelju Nikoli Jokiću. Zaslužena nagrada MVP-a. Volim te brate! Pozdrav za tebe iz Pariza s Roland Garrosa. Želim te sreću u play-offu. Najbolji si", poručio je Đoković.

Oglasi

Ubrzo nakon toga i na zvaničnom Twitter profilu Denver Nuggetsa pojavila se još jedna Đokovićeva poruka za Jokića.

"MVP, MVP, MVP. Ovo je za mog prijatelja Nikolu Jokića, Jokera. Zaslužena nagrada MVP-a i čestitam ti. Šaljem ti pozdrave iz Pariza, danas te 'nosim' na treningu i nadam se da ću ti donijeti sreću u play-offu", rekao je srbijanski teniser.

Đoković će danas imati težak posao u polufinalu protiv "kralja šljake", a još jedan spektakularan duel velikih rivala igra se od 17:30 sati i sigurno da ga ne smijete propustiti.

Prvo polufinale Roland Garrosa na rasporedu je od 14:50 sati, a sastaju se Zverev i Tsitsipas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi