2

Komentari (2)

user1596891057
Nije tvoje da pričaš o Srbiji osim ako nije politički,tvoje je da igraš tenis s kad završiš sa karijerom idi budi predsjednik,žalosno od njega stvarno
Skender
Treba mu zabraniti da igra tenis dozivotno. Neka igra po Sumadiji. To je onaj ist tip koji se nedavno u Australiji slikao pokraj slike (lika) Draze mihailovica. Srpska propagandna fasisticka medija zatrovala su srpsku mladost (starost je nepopravljiva) medijskim bombardovanjima gradana o dogadanjima na njihov velikosrpski nacin. (Laz je njihova istana, laz je u srcu svakoga Srbina). Istina je sve ono sto oni uporno negiraju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.