16

Komentari (16)

Manager
Lijepo je izletište napravio ,ali ga promoviše lažnom pričom ..
amex
Samo mi ne cijenimo svoje... Drago mi je zbog Đokovića, da je istina pa da i ovi dođu.
ako1986
Koji levati...
user1582376900
Samo glupan moze negativno komentarisati dolazak, Djokovica, i 2 trenutno najveca imena NBA kosarke.. Nema nama pomoci..
Hehehehrvtbr
@user1582376900 ZBOG TAKVIH NAM NEMA POKOCI NEMA! Treba vjerovati u njegovu pricu da je ljekovita voda ,daj se nemojte brukat ,covjek je klasicni prevarant ,Djokovic pokazuje kakva je budala zato sto nece da se vakcinise, malo razmisli sta prica Osmanagic.
SeoRusilac
Semir će mu palamuditi o vakcinama i koroni
Hehehehrvtbr
Hahahqhahahqhahwha ne vjerujem da neko moze vjerovati da su ovo piramide kakav debil moras biti ,Semir svaka cast kako uzimas pare na gluposti ovih ljudi.
user1611963159
Glup si druže
Hehehehrvtbr
Hahahaha pa naravno nasli su se uvrijedjeni ,treba covjek udje u njehove tunele kao stavis ruke na kamne i trnci ti prolaze i ispistas negativni energiju, u to treba da se vjeruje .
Keno
Hahahahahahahahaha .... :/
zevs
ma samo treba govorit da ima, bitno je da se pare klepaju. vidiš kako hrvati ubiše pare na prevarama u međugorju.
U Visko bi trebala dolaziti i fdbalska reprezentacija BiH pred vaznim utakmicama u kvalifikacijama za SP 2022 u Kataru, ko zna mozda pomognu piramide.
Neddim1
Ako se sjecas kad smo Finsku u Zenici razvalili, prije toga na par dana su igraci posjetili tunele. Mozda slucajno, a mozda i ne.
Arnel925
Samo najveći dolaze u Visoko. Zato i ja razmišljam na naletim aBd
makelele
Semir je genijalac, pa zbog njega najveci sportisti svijeta dolaze u BiH. Osmanagić je uradio vise za promociju BiH u zadnjih par godina, nego svi politicari zajedno. Semir legenda
Manager
lijepo je izletište napravio ,ali ga promoviše lažnom pričom ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti