13

Komentari (13)

Jasminn
Ma brate odes i vakcinises se i to je to. Da je mene neko pitao takodjer se nikad nebi vakcinisao ali jesam....jednostavno morao. Ni nba kosarkasi se nisu htjeli vakcinisati pa na kraju jesu.....stas kako je tako je. Hoces neces=moras
vence
Ne moras se vakcinisati, al budi spreman snositi posljedice toga i zavrsena prica
Jasminn
@vence i jel to na kraju bilo? Jeste. Al naravno sad ce ispasti to sto si ti napisao nije istina, vec nije pusten u Australiju jer je Srbin. Zato kazem evo ja kao Bosanac morao dam se vakcinisati, nba kosarkas kao Amerikanac morao se vakcinisati itd itd itd
Malmi_Suomi
MORAŠ SE VAKSINISATI jer posljedice MNOGI ne mogu da snose. Evo vidimo primjer 1 na svijetu kako snosi posljedice. Jesu li male? NISU Al vidjet ćemo do kada će moći snositi posljedice čovjek numero 1 TITO TENISA a kako bi izdržao obični čovjek da snosi te posljedice .
Malmi_Suomi
@Jasminn BRATE slažem se sa tobom. Da nisam morao zbog posla ne bih se vakcinisao. Pa eto ...prvi put kada sam preležao Koronu nije bilo vakcina. Kasnije jesu bile vakcine i ja sam namjerno izbjegao vakcinaciju i puno BH zakona prekrsio. Pa me po drugi put opalila Korona jedva živ ostao i gore nego prvi put . Eh nakon toga trebao sam se vaknisitati ali u kartonu piše da sam vakcinisan. I hajde opet krši zakone da se vakcinišem. I završeno. 2 puta prebolovao Koronu 2 puta se pelcovao i čekam na booster dozu .. Ja priče jbt
Jasminn
@Malmi_Suomi ma nisi se morao vakcinisati zbog posla, morao si se vakcinisati zato sto si Srbin. Vidis sta rade Djokovicu samo zato sto je Srbin.
Malmi_Suomi
@Jasminn tako je čovječe .
Ja zaboravio . Jeste zato što sam ili ****** ili srbin ... od kuda vi znate? Hahahaha
Jaskoooooo ljubi te brat što me nasmija hahahaha.
S pozdrav
Malmi_Suomi
*ili chetnik ili srbin
BogatiDijasporac
Otis'o si Nole, ostala je tuga. Vazda ce ti harmonikat' djikani sa juga.
Malmi_Suomi
Ja jesi vidio bruke i stamote sa harmonikom i kolom. Nemam zaista ništa ni protiv harmonike ni kola ( kojeg nikad nisam igrao) nemam ništa protiv ali u Australiji i čekanja šta će biti sa Noletom i onaj TEFERIČ. Majko nečija hihihihihuhu
BogatiDijasporac
@Malmi_Suomi A Nole kao covjek i igrac nije los, sviju mi. Ali su mi ga u ocima totalno izopacilo njegovi 'fanovi' i tata Srdjan. Veceg idiota od njegovog oca jos nisam vidio.
Malmi_Suomi
@BogatiDijasporac druže, e čuj druže ( tako ovi sa Pala, Sokolac i te chetnicke vukoyebine koji žive tamo i što rade u našim " državnim institucijama " svi oni govore DRUŽE. Eh zato mi nisi drug nego jaran, haver, paša moj.
Slušaj ( zvat ću te Arminom)
Noleta kao čovjeka GOTIVIM GA PRAVO jer sam čuo ušima svojim kada su pričali naši Džumhur ( trebica) Bašić Mirza, kako ih je Nole ( ne znam ti gdje) izgotivio kao braću rođenu eh tu mi je Đoković postao veliki u mojim očima i gledam ga fakat drugačije za razliku od njegovog rođenog brata pa oca, ćaću, babu kada su napravili onu farsu od " presice".
Ona press konferencija mi je izgledala kao da je Vučko i njegovi ljudi spremali i ispali su za mene pravo fujjj.
Srbi, srbstvo i ta sra*a a ne sport i da je igrač najbolji na svijetu.
Žalosno a vjerujem da se sada i on " ograđuje" od njih i one press konferencije.
Haveru moj za mene je Nole " čovjek/ insan" i to baš.
Lp Armine za tebe -:))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.