11

Komentari (11)

AlphaStrong
user1676370670
Pisaj Nole po njima....Ne daj na sebe..
AlphaStrong
Može samo pišat po beogradu (namjerno malo slovo) i šumadiji.
user1676286668
Srbska posla ciganija
HamzaVojvoda
Nauci pravopis hajvanu srb palatizacija prelazi u srpski a ne srbski zlobni hajvanu. Samo da te naponem bosna i dalje kompir zilc svaka cast tuki sto je jednu bronzu uzo i da vam nema srpkinje lane pudar to od tuke bi vam sve bilo.
AlphaStrong
Hahahaha, vidi lektora i go.neta. Pa pogledaj sve svoje komentare pa ćeš vidjeti gramatiku i pravopis na djelu. Pokrij se po ušima i ne javljaj se.
user1676286668
Da si bogdom ti naučio palatalizacije i pravopise( kompir,uzo Lana i Tuka se kljusine piše velikim slovom) ali vi dole iz Doboja nikad nećete znati pisat pravopisno vi ste šumski ljudi koji još koristi slikovno pismo
HamzaVojvoda
I nek se lana i tuka pise velikim a bosna malim. Vecinom samo pisem Allah velikim slovom jer sam tako izabrao a kompir to je vas pravopis pa sta ti mislis da sam ja nepismen kao ti?
AlphaStrong
Hahaha koja kljusina, bajagi muslimančina a podržava sve sto je smrsdko, čitaj genocidsko. Kako te nije stid i sram Allaha?
user1676286668
Ajde što si Bosanski srbin iz Doboja,nepismen i glup sve u jednom...a Llah se i piše velikim slovom zato što je jedan jedini i najveći a ne kao vaši eroji pempasi i to...
user1676286668
Za drugo i nezz samo genocidno a to što nemaju šta jest to nije bitno udjela u Doboj kao daa je vrijeme stalo još je 95 godina jedino ulazu u banja luku zato što se Dick tu mota...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.