7

Komentari (7)

Neno
O čemu ovi vidoviti pišu,strašno,ovo je tragedija?
Hanibal
Moze ovaj idiot imati milione ali pamet nikad doci nece. Jednostavno, bio i ostao cetnik a ovaj portal ne bi trebao trositi prostor na takve idiote i fasiste.Na kraju pozdrav: Sandzak je Bosna i Hercegovina!
Lakibos
Ja ne gledam Đokovića već šest godina zato što se toliko rasistički ponaša prema ostalim ljudima i nerviraju me te njegove uvrijede i psovke prema drugima.
Lakibos
Ali nemam ništa protiv Đokovića. Samo me nervira njegove uvrijede,psovke i rasizam.
Lakibos
Nerviraju greška
pjanke.sa
Kako je ovog idiota tata s****, hebo im nacionalizam majku. Taman je bio neutralan, svi smo navijali za njega a onda tata sa cetnicima proslavljao nesta i morao je i ovaj da pokaze svoje pravo lice. Otad ne staje sa glupostima. Taman sam mislio jos jedan normalan Srbin, ali chuna
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.