12

Komentari (12)

prka
Aha aha, a ja kod sam kod Ramadan jeo burek ispod saca to nista ne objavljujete, jos 0.5KM baksisa ostavio... E moj sportsport.ba... :'-(
Brega14
Bosanske piramide ne postoje. Koji glupan još u to vjeruje,čuj zabavni parkovi,igrališta oko piramida.
user1618328879
Postoji reklama i to veoma dobra. Dom nije korona dosla ,nije se moglo doci na red u obilazak. Is svog svjeta je narod dolazio ,a sadiz regije najbise. Nole je kupio zemlju kod Visokog i vjerujte da ce se napravit veliki sportski centar
Brega14
To je obično brdo ništa više od toga. Svi svjetski arheolozi i stručnjaci su rekli da tu ne postoji ništa više od toga. Fol ulaz u piramide iskopano 5 metara i zazidnao sa zaključanim vratima. Prodaju maglu i kamenje. Sve je to reklama i za samoproglašenog arheologa i za cilj koji ima Đaković.
Hare1946sa
Hrvati od brda naprave jednu od poznatijih planina u evropi, a mi samo pišemo po svom.E moje ba lije.
CeZenicaLik
Mamlaze jedan.Nemas ti pojma.Iz tebe izlazi samo mrznja zloba i zavist
DeteVi
Znači i mi se trebamo provaljivali i sramotiti?
gallardo.la
@Brega14 samo me zanima da li si posjetio piramidu? Bilo koju u Visokom, Egiptu, Meksiku gdje god?
Zvanicka nauka ne moze priznati visocke piramide jer im onda njihova zvanicna historija pada u vodu.
histereza
Dok je glupana kao ti samo ova država i može ići nazad, nikako naprijed. Koga briga bola postoje li, kad ljudi dolaze sa svih strana svijeta kao turistička atrakcija, ulažu pare, plaćaju smjestaj, hranu i sve što ide uz to. Ti sjediš kući i najjače što si uradio je ishejtao sve što valja i što možda nikad svojim očima nisi vidio. Za vas i jes dijaspora, idite iz ove države da bude manje fekalija.
vence
jesi li isao gore? ulazio u tunele?
memara86
Masters u Madridu završava danas, tako da se za njega sigurno ne sprema.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.