39

Komentari (39)

DadiG
Ko bi volio, ili makar kome ne bi smetalo da ga teniska lopta onako pogodi u vrat neka digne dva prsta. Ja pravo ne bih. Zamisli neko is bijesa onako opali tenisku lopticu ili napuca fudbalsku loptu djetetu ti u glavu. Slucajno, ne slucajno sjetio bi mu se majke i ne bi govorio nije to ništa.
user1583752673
Rekla mu: Kosovo je Republik i Nole bum! Hahaha
ragge
Jedini način da Đoković ne osvoji turnir
Zulfikar
Ovo je atak imperijalista na manje i osveta Novaku zbog sindikatskih poduhvata. Uprkos svemu Nole je i dalje broj 1... Trebao je nakon diskvalifikacije uzeti reket i sa istim onom sudiji glavu devastirati da vidi kako brat binSr udara. Nole legendo nedaj se Bangladeš je uz tebe...
Goran3
Da li ima informacija kako je ova zena da li je dobro porodici sabur
afanfadila
Tako rade Ameri, prvo Tramp vucka sad sudije uhljupa
makke07
Glup potez nema sta nemogu Đokovica svakako ali kako se odmah žene udruže da nekog kamenuju to je čudo.Kao da je pogodijo buzdovanom iz Vikinga.Pogledaje ovu sliku i koja se gluma zrtve tu primjenjuje takodje na temi prije ove šatro ''hladni izraz'' kao sacu te optuzit za silovanje,korupciju,rasizam,sexizam.
Goran3
Najvaznije da je linijskiji sudija dobro ostalo nista nije bitno
mirza24
Dvije godine zabrane igranja
adis pasa
Cuvaju Federera i Nadala,ali Nole ima da bude najbolji teniser u hustoriji. U inat svima! Glavu gore Nole najjaci si majstore!
adis pasa
Ma nevolim brate nepravdu zato ga i branim. A on je dokaz da i medju Srbima ima dobrih ljudi, doduse malo ih je. Hahaha
Icardi7
Djokane trebao si malo jace zamahnut da bolnice zaglavi
Twista
Headshoot samo na kanteru sam ovakav vidio!
felix__27
Ma ovo je jednostavno peh.. Jbga
magistar
Nole je nacinio glupost ali moglo mu se progledati kroz prste. Eto ima i to iskustvo ali osvojice on jos 6-7 grand slem titula
DadiG
Salihović23
kn0x
Ama ljudi nema tu nikakve polemike sta bih bilo itd.. Pravila su ista ko god da si ****ni nole ili ****ni dzumhur, jasno ko dan diskvalifikacija. I ovo veoma respektujem ovo treba postovati ovu JEDNAKOPRAVNOST ovog fali u mnog cemu. A iskreno receno i ovaj pogodjeni ko da je jedva cekao da se nesto ovako desi..
user1596048881
Znaš kad bi Federera diskvalifikovali da je nešto tako uradio.
kn0x
Vala kad razmislim volio bih vidjeti tu situaciju i sta bih se desilo, ne simpatisem ni jednog ni drugog al postujem.
ab57
CatAttack
Jesi to imao viziju pa znaš?
Quartararo20
Kako je pala ja kontao neki je projektil pogodio...Nole glavu gore i neka se ova nejac bore za ****nu titulu.
sslazio
Zaista nidje veze... ovo kao da su jedva cekali. Podsjeti me na utakmicu u francuskoj kada je sudac samo cekao neki pad francuza da svira penal kako bi bilo nerijeseno da oni idu na euro.
IMPERATOR
Šta bi bilo da je ovako nehotično ubio linijskog sudiju, da li bi išao u zatvor? Namjerno ili ne, uradio je što je uradio i valja snosit posljedice. Kakav idiotski potez, nevjerovatno. Pa nije mu 18 godina da ovakve budaliještine radi, koje razočarenje...
Aston9
Sta pricas gluposti, kakav idiotski potez, kakve posljedice. Cuj sta bi bilo da je ubio linijskog sudiju, pa ne puca iz puske prijatelju dragi, jesi li normalan ti.
user1596048881
Pa brate nije je gađao čovjek htio vratiti lopticu onom momku što skuplja loptice i slučajno udario nju. Nije to idiotski potez!!! Pozz
IMPERATOR
Radnik od mog gazde zgazio od gazde dijete kako je izlazio unazad s parkinga, djetetu 3 godine i zavrsio u zatvoru 7 godina. Isto tako kad smrskaš sudiji jabučicu, sudija moze po baksuzluku umrijeti. Sta je Nole gađao drugo nego sudiju? Da li bi gadjao tamo da mu je Jelena bila u tom uglu?
Aston9
Brate ovo je tenis njje bacanje kugle pa da nekom smrskas jabucicu. Nije Hamza Alić nego Novak Djokovic
Aston9
Ti nisi sav svoj. Poyy
user1582474165
Nije bilo namjere stvarni bezveze
E.Car
Znaš pravila jbg sam si kriv na tom nivou to se ne prašta!!!
elimo
Novak to nije namjerno uradio ali takva su pravila... Za ovo ide diskvalifikacija
memara86
Zasluženo. Još je prije nekoliko dana osnovao udruženje igrača mimo ATP-a i čekali su samo jedan pogrešan korak da mu ovo urade, ali nije ovo sebi smio dozvoliti.
Dena33
A Bogami i ti znas bit budala. Jbg
Sako12
Kakva glupost majko moja , dokaz da nas Balkance malo jebu kako hoće..
user1583752673
Sta ti je bolan Nole jesi li dobar?
gh0ast
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.