12

Komentari (12)

Dragana
Ne mogu da verujem koliko je ovde zlobe od neostvarenih osoba koji nisu nista postigli u zivotu jedini uspeh I'm je da pljuju velicinu kao sto je Novak Djokovic. Sto se tice Australije dno DNA.
karlhajncbrazzzo
Sve je to jedno veliko *ranje. Na stranu sve, Nole je dobar momak, nije zaslužio da se tako ponašaju prema njemu.
zak84
Kakav god da je zakon u australiji je takav. Niko nece uci u drzavu bez potvrde.
miki30
Otvorim jutros vašu stranicu, kad ono čudo ti veliko, 5 objava o Djokeru. Yebo li vas on više dosadne. Koja ste vi katastrofa od novinara, naporni ko racku.
Kugla
Racku nije naporan
kurjak
Ovo je samo pokazatelj jedne uređene države.Mi smo navikli može ovako ili onako,zavisi o kome se radi,nisu sva pravila za sve ista.Simpatizeri Đokovića u Australiji napravili halabuk,mislili isprepadaće nekoga.Nema priče i vidi odštete kolika je.
user601
zasto Nole nije izvadio vizu u Australskoj ambasadi u Beogradu kako bi trebalo.to mi nije jasno..mozda do svega ovoga ne bi ni doslo
BogatiDijasporac
God bless Crocodile Dundee
Sloboda
Bravo Australija
user1596913050
Sve srbe treba protjerati sa ovog svijeta ! Ko je on,nije veci od drzave i turnira nikako,trebalo ga prvi dan potjerat.
Navijac123
Kugla
Sad ispade mi budale sto smo ginuli braneci Bosnu.Bosna je nas(moj)ideal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.