9

Komentari (9)

magistar
Veoma upitna je formula Svi mrze. Ako su svi Britanija, Amerika, Australija, i dio Zapadne Evrope onda OK. Samo ne vjerujem da ta grupacija pokriva ni pola milijarde stanovnika. Nikad nisam čuo da ga mrze u Kini, Indiji, Rusiji, Turskoj, Africi, Južnoj Americi
MaxBavarac
Vama je sve upitno kada vam se istina kaze u lice,a istina boli. Ta prva polovica sto si nabrojao je gro tenisa,a ta druga polovica i nezna ko je Dzokovic zato ih i zaboli neka stvar,osim brace vam Rusa takodze cetnika!!!
Drakula
Legenda i veliki covjek koji reklamira Visoki i nasu zemlju sa piramidama. Zivio nole
BosanskaSvedska
Zar nije on hrvat/crnogorac?
DOKTOR_GAZ_
Najveci IKADA, NOVAK ĐOKOVIĆ...a dvozubih komentara ce uvijek biti..
Hanibal
Ne pisite o tipu koji se voli slikavati pokraj slika cetnickih voda (fasista). Ne treba se u BiH obracati paznja na njega. Samo ignorisati ga.
MaxBavarac
Zato sto je cetnistvo koje je vjesto krio,polako ali sigurno pocelo da izlazi iz njega i to je jace od njega,a ljudi to nevole!!! Svijet zna sta je cetnik!
kameni_grad
Svijet zna da je najbolji teniser svih vremena ! A to sta neko misli o nama boli nas ***** ! Mogu samo da nam puse ti sto zavide
user1676114259
Patrick - glup si ko *****
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti