9

Komentari (9)

Novak Đoković donirao 5 miliona dinara a to e tacno po kursu 42524 eura ili slovima napisano 42 hiljade 5 stotina dvadest i cetiri eura, uh jest se bas pretrgao, obzirom koliko ima. Cuj novinara supka stavio u naslovu " Milionska donacija ...." kako bi izgledalo da je donacija ogromna. Ja sam takodje donirao u humanitane svrhe milioncku donaciju, ali to je bilo 5 miliona Meksicki pezosa ali to je u eurima 195 eura.
realno_govoreci
Doniraj marku i šuti.On je dao ,u ovim vremenima ogromno,većina neće feninga dati.
dosadnoje
Bas tako kralju
Novak Đoković donirao 5 miliona dinara a to e tacno po kursu 42524 eura ili slovima napisano 42 hiljade 5 stotina dvadest i cetiri eura, uh jest se bas pretrgao, obzirom koliko ima.
dosadnoje
Cuj milionsku hahaahahahahaah
user1582376900
A sto Nurkic nije donirao 1000km?!!!
realno_govoreci
Kompleksasi koji mozda marke prosjaku dali nisu komentarisu humana djela drugih ljudi.Ovo je odraz našeg jadnog drustva.Pametujemo ko da smo pokupili svu pamet svijeta a ovce nas vuku za nos iz dana u dan ali eeeeejjjj...nek smo mi na internetu pokusali obrukati nekog.
dosadnoje
Mazlumitosu ja komentarisem radi objave koju su napisali,svaka cast Novaku Đokovicu, oni su samo kopirali tekst i naslov, radi toga sam to komentarisao
.....
Mozda i jest i sigurno jest al nece da se hvali Ne moraju svi znati da je doniro veci je sevap
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.