8

Komentari (8)

Goran3
Koliko je god imao poraza u zivotu toliko je imao povreda minimum svaki poraz je ustvari povreda smijesno
AlphaStrong
Koji primitivac i divljak. Kada su Federer ili Nadal ovako nešto uradili?
Arnel925
Đoko ne daj se najbolji si ikad. Ti si najpoznatiji Srbin poslije Tesle
svasta
Cudno da kad igras za sebe nisi povrijedjen
King_Kenny
...jel ima jos neko ko ne vjeruje da se ovaj crnomanjasti Turcin roka u venu???...prije 20 dana sam najavio njegov debakl na ovim OI i niko mi nije vjerovao...na OI su rigorozne doping kontrole i tu nema pumpanja ruskim dopingom,zato su i Rusi suspendovani 2 Olimpijade za redom...na proslim OI je ispao od Del Potra u prvom krugu,2:0 u setovima,iako u prethodnih 5 meceva sa njim nije izgubio ni jedan jedini set...ove godine ista prica,s tim da je nakako dogurao do polufinala igrajuci protiv levata...nema Rusa i dopinga=nema ni Djokice.
Melo15
Ne mozes da vjerujes!!! Toliki trofeji a ni bronzu ne donese svojoj zemlji…
GangEvil877777
Mnogi mogu sanjati njegove trofeje,koliko god bosanske seljacine istina bolila
Melo15
Zao mi je druze sto si moj komentar uzeo ako ”hejt”, Uopste to nije namjera prethodnog komentara vec sam konstatacija njegovih igara na OI.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.