Publika ometala Đokovića, on se okrenuo i počeo psovati: "Je**m vam svima mater u p***u!
Srbijanski teniser ponovo ne može kontrolisati bijest na terenu te se ponovo 'zakačio' s publikom (Foto: Screenshot)

Novak nervozan

Publika ometala Đokovića, on se okrenuo i počeo psovati: "Je**m vam svima mater u p***u!

M. Šljivak

Novak Đoković trenutno igra finale Australian Opena protiv Stefanosa Tsitsipasa, a i u ovom meču srbijanski teniser često pokazuje žute minute koje su praćenje nevjerovatnim psovkama.

Novak Đoković i Stefanos Tsitsipas bore se za naslov na prvom Grand Slamu sezone Australian Openu, a ponovo je srbijanski teniser bio u centru pažnje.

Publika na Rod Laver Areni često je ometala srbijanskog tenisera tokom drugog seta. To mu se nikako nije dopalo i odlučio im je uzvratiti.

Nakon što je uzeo jedan od gemova krenula je salva psovki prema tribinama i jasno se moglo pročitati s usana Novaka Đokovića.

"Je*em li vam mater svima u pi**u", vikao je Đoković gledajući ka tribinama i navijačima koji su ga uznemiravali većim dijelom drugog seta.

Oglasi

Prije ovog 'nastupa', Đoković je ponovo imao i verbalni duel sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem od kojeg je tražio pomoć.

"Pričaj, pričaj. Tri puta ti govorim", vikao je Đoković na Ivaniševića tokom jednog od gemova.

Često su u posljednje vrijeme Ivanišević i Đoković u centru pažnje. Novak često ne može da kontroliše emocije na terenu i dese se ovakve scene.

Nedavno je na turniru u Australiji koji je služio kao priprema za Australian Open istjerao iz lože i rođenoga brata jer mu je smetao.

Podsjetimo, na tribinama u finalu nema Novakovog oca Srđana koji je nestao iz javnosti nakon skandaloznih fotografija s ruskom zastavom.

Novak bi u slučaju osvajanja titule došao do 10. Australian Opena u karijeri i 22. Grand Slama te bi se izjednačio s Rafaelom Nadalom po broju titula.

Top Komentari

saju701
Stvarno me cudi ovo ponasanje jer nema kontrolu nad svojim ponasanjem a treba da bude primjer kao sportista a on kao kocijas.
5 0
Mowzilla
I mi tebi, a i zenu rado...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi