Đokoviću je vrata zatvorila i zemlja u kojoj ima luksuznu vilu od 10 miliona eura!

Morat će se vakcinisati

Đokoviću je vrata zatvorila i zemlja u kojoj ima luksuznu vilu od 10 miliona eura!

Admin Čaušević

Novak Đoković bi mogao zaboraviti na luksuzni život u kojem je uživa već neko vrijeme.

Đoković je poslije desetodnevne drame deportovan iz Australije te je uskraćen za nastup za Australian Openu, ali dojam je da pravi problemi za najboljeg tenisera svijeta tek slijede.

Ukoliko odluči da se ne vakciniše broj 1 na ATP Touru će na neki način imati značajno ograničeno kretanje.

Već sada je poznato da će se morati vakcinisati ukoliko želi nastup na Roland Garrosu. U srijedu stiže vijest da mu je vrata zatvorila još jedna država.

Naime, iz španske vlade su saopštili da će uslov za nastup na poznatom Mastersu u Madridu biti vakcinisanje.

Ukoliko se ne vakciniše popularni Nole bez prava nastupa na turniru u Madridu što bi bio novi težak udarac za srbijanskog tenisera.

Oglasi

"Ono što bi gospodin Đoković trebalo da uradi jeste da se vakciniše, to bi u ovom momentu bilo daleko najrazumnije", kazala je Isabel Rodriguez, potparolka vlade Španije.

[twitter]https://twitter.com/97InThe5th/status/1265970931194908672[/twitter]

Ovo znači da će Đokoviću biti zabranjen i pristup u njegovu luksuznu vilu u Marbelli čija se vrijednost procjenjuje na 10 miliona eura.

Intersantno da je Marbella od decembra 2020. godine primarno mjesto življanja za Đokovića i njegovu porodicu nakon što je ranije 15 godina živio u Monte Carlu.

Vila se sadrži od čak osam kupatila, prostorije za igru, teniski teren, pa čak i spa centar na licu mjesta. Ima i devet spavaćih soba.

Inače, kompletno imanje se proteže na 3500 kvadratnih metara. Prije kupovine Nole je iznamljivao ovu vilu za 10.000 eura.

Top Komentari

celikze
Nisam ljubimac Novaka ni ti mi moj karakter dozvoljava da navijam za genocidase i uzp-e.Ovo sa pelcovanjem prelazi sve granice.Svi koji su dobili 3 su sada zarazeni.Uporno se sili pelcovanje a nikakve koristi.Rezultati ce doci za 1ili2 god.tada ce svi da se peru.Mnogi sportisti imaju vec probleme a o obicnim ljudima se suti.Necu se pelcovat pa tamam sutra pandrkno.Sto mi je stvoritelj odredio ni 16 vakcina me nece spasiti.
9 7
snupi
Cuj mora se vakcinisati... Samo se mora umrijeti i nista vise.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi