Novi trijumf Damira Džumhura za četvrtfinale Antalije

Sve bolja igra naš teniser

Novi trijumf Damira Džumhura za četvrtfinale Antalije

S. Grebović

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur danas je u osmini finala ATP turnira u Antaliji bio bolji od domaćeg predstavnika Altuga Celikbileka.

Džumhur je protiv turskog tenisera slavio sa 2-1, po setovima 6:3, 4:6 i 6:3.

Bh. teniser je pružio još jednu sjajnu partiju i plasirao se četvrtinu finala ovog turnira gdje ga već čeka Australac Jordan Thompson, 45. igrač ATP ljestvice.

Prvi i treći set Damir je lako riješio u svoju korist dok je u drugom viđena velika borba u kojoj je slavio domaći predstavnik.

Podsjećanja radi naš teniser brani titulu od prošle godine, a danas ga očekuje meč dubla u kojem će zajedno sa Matthewom Ebdenom igrati protiv para Lindstedt/Puetz.

Promo

Top Komentari

Rus
Bravo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi