Ono što su Đoković i ostali teniseri radili na zabavi u Beogradu danas je glavna tema na Twitteru

Sada im sigurno nije do smijeha

Ono što su Đoković i ostali teniseri radili na zabavi u Beogradu danas je glavna tema na Twitteru

E. Čaušević

Novak Đoković danas je glavna tema sportske javnosti jer se nalazi na udaru kritika zbog Adria Toura kojeg je organizovao.

Naime, prethodnih dana Adria Tour igrao se u Zadru, ali je finale koje se sinoć trebalo odigrati otkazano nakon što je saopšteno da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Dimitrov je igrao na turnirima u Beogradu i Zadru, te se družio s ostalim teniserima što je izazvalo paniku. Većina tenisera sinoć se testirala, a trojica su ih pozitivna na COVID-19.

Mnogi željno čekaju rezultate Đokovićevog testiranja koji je odbio sinoć da se testira već je to uradio danas po dolasku u Beograd. Ukoliko Novak bude zaražen jasno je da od nastavka Adria Toura neće biti ništa jer je odigravanje turnira svakako upitno.

Na društvenim mrežama danas ponovo kruži video s raskošne zabave koju je Đoković organizovao prije sedam dana nakon što je uspješno završen turnir u Beogradu.

Zabava je bila organizovana u jednom noćnom klubu u Beogradu, a na istoj pristvovao je i Dimitrov što je sigurno izazvalo paniku kod svih onih koji su bili na ovom partiju.

Đoković i još nekoliko tenisera, među kojima je bio i Dimitrov, su se u jednom trenutku skinuli do pasa i plesali na bini što je tada bilo simpatično svima. No, kada se ispostavilo da je jedan od tenisera zaražen više nikome nije do smijeha.

Top Komentari

E.Car
Ne smeta Šeraniću da svi dođu zaraženi jer je on glavnu opasnost od širenja zaraze zaustavio.
7 0
Rajvosa2019
Mi u BiH imamo jedan puno gori+ agresivniji virus od Corone , zove se Djikanvirus Djikan-co-92 / na nasu srecu on je izljeci + lijek jako jednostavan + jeftin
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije