Čekao se njegov komentar: Kyrgios nije štedio Đokovića i društvo

Oglasio se na Twitteru

Čekao se njegov komentar: Kyrgios nije štedio Đokovića i društvo

E. Čaušević

Teniski turnir Adria Tour koji se prethodnih dana igrao u Zadru je otkazan nakon što je potvrđeno da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Dimitrov je potvrdio putem društvenih mreža da je pozitivan na koronavirus, a nakon toga većina tenisera se testirala u Zadru. Jutros je potvrđeno da su zaražena trojica tenisera i dvojica trenera, a svi željno očekuju rezultate testiranja Novaka Đokovića.

Prvi teniser svijeta se nije testirao sinoć u Zadru i to je vjerovatno uraditi danas kada dođe u Beograd. Nakon sinoćnjih vijesti iz Zadra sportska javnost je žestoko kritikovala Đokovića i njegovu organizaciju, te su čini se jedva dočekali da se oglase.

Prvi koji su se oglasili bili su Andy Roddick i Stan Wawrinka koji su žestoko kritikovali Đokovića, a pridružio im se i australski teniser Nick Kyrgios koji također nije štedio Novaka.

"Kretenska odluka bila je nastaviti s tim turnirom. Momci, želim vam brz oporavak, ali to se događa kada se ne pridržavate pravila. Ljudi ovo nije šala", rekao je Kyrgios.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi