Organizatori presretni, Murray na turniru u Holandiji

Vraća se nakon teže povrede

Organizatori presretni, Murray na turniru u Holandiji

E. Škorić

Prema tvrdnjama organizatora, Andy Murray će zaigrati na turniru u holandskom Rosmalenu.

Murray se i dalje oporavlja od operacije kuka koju je imao u januaru i u Britaniji i dalje smatraju da nije spreman za povratak na teniske terene.

Međutim, organizatori turnira uHolandiji vjeruju da će Murray, dvostruki osvajač Wimbledona, biti spreman za turnir koji se igra od 11. do 17. juna na travi i koji bi mogao biti uvertira za Murraya u Wimbledon.

"Poslije konsultacije s njegovim timom, nema nikakvog razloga da budemo zabrinuti i da sumnjamo u njegov dolazak. Radujemo se što ćemo ga upravo mi dočekati poslije duže pauze", poručili su organizatori turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi