Osaka: Protiv Serene u finalu US Opena? Kao da sanjam...

Japanka presretna

Osaka: Protiv Serene u finalu US Opena? Kao da sanjam...

E. Škorić

Za Naomi Osaka će finale US Opena protiv Serene Williams biti ostvarenje sna.

Japanka je sa 6:2, 6:4 u polufinalu pobijedila Madison Keys, a u finalu je čeka još jedna, ona daleko poznatija Amerikanka Serena Williams.

"Osjećam se kao da svaki dan napredujem i nisam sigurna koji je moj najviši nivo. Mislim da sam zaista dobra, ali i Keys je sjajna igračica. Ona ima dobar učinak protiv mene. Posljednjih nekoliko puta sam igrala protiv Madison i bilo je uvijek jako teško", kazala je Osaka.

"Osjećam se pomalo i nadrealno kada znam da me u finalu US Opena čeka Serena. Uvijek sam sanjala da igram protiv nje finale nekog Grand Slama. Sama činjenica da se to dešava me čini sretnom. Neću previše razmišljati o tome šta bi moglo da bude, samo ću izaći na teren i uživati. Svi znamo koliko Serena može da bude dobra, suvišno je govoriti o tome", dodala je.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi