Ovaj čovjek je dao 85.000 dolara za izlazak s teniserkom: Romeo će da obori Juliju s nogu...

Komičar na kraju dobio samo video chat

Ovaj čovjek je dao 85.000 dolara za izlazak s teniserkom: Romeo će da obori Juliju s nogu...

M. Šljivak

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard pokrenula je nedavno dobrotvornu aukciju u kojoj je ponudila izlazak na spoj osobi koja za to izdvoji najviše novca.

Na kraju je pobjednička ponuda iznosila 85.000 dolara, koje će Kanađanka uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Bouchard se obavezala da će izaći na večeru s pobjednikom, a on će moći da izabere turnir na koji će ići s njom, sjedit će na tribinama u njenom timu, a dobit će potpisani reket i patike.

Na kraju se ispostavilo da je misteriozni obožavalac američki komičar Bob Menery. On je stekao veliku popularnost kroz šaljive Instagam snimke, a najavio je da će pokušati da obori Genie s nogu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAYDpD_nX9o/[/instagram]

"Govorite mi da imam šanse. Teniska senzacija Eugenie Bouchard je prihvatila moj poziv na izlazak, Prijavite se na moj kanal da vidit ekako će Romeo da obori Juliju s nogu. Držite mi fige", napisao je Menery.

Sastanak je zbog koronavirusa nažalost morao biti na drugačiji način. Sve će se obavljati preko video chata, ali će snimak biti kasnije objavljen.

Top Komentari

RASanticeva
Odoh se prosrati nakon ove novosti - kad ocekujes da smo dosli do vrha debilizma, evo ga nova razina
3 0
kajzerfrancbekenbauer
Para na paru ush na fukaru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi