Pljuvala Novaka zbog koronavirusa, pa zbog istog razloga i sama izbačena s turnira

Danielle Collins na udaru javnosti

Pljuvala Novaka zbog koronavirusa, pa zbog istog razloga i sama izbačena s turnira

E. Škorić

Američka teniserka Danielle Collins izbačena je sa turnira "World Team Tennis" u Zapadnoj Virginiji zbog kršenja korona protokola.

Ona je bez mjere zaštite napustila "Greenbier Resort", zbog čega ju je organizator turnira odlučio izbaciti

"Protokoli su napravljeni zbog zaštite i sigurnosti naših igrača, trenera i osoblja, koji su od najveće važnosti za WTT", saopštio je organizator turnira.

Da stvar bude gora, Collins je bila najglasnija kada se kritikovalo Novaka Đokovića zbog organizacije Adria toura i njegove izjave da je zbog protokola koji su određeni nemoguće održati US Open.

Njoj je smetalo što je Novak bio protiv da se igraju veliki teniski turniri, što bi jasno nekima uskratilo priliku da zaradi prijeko potreban novac, a prethodno se zalagao za to da teniseri izvan top 100 dobivaj dio novca od najjačih igrača. 

"Novače ovo je veoma kontradiktorno u odnosu na vaš prethodni komentar kako bi teniseri koji su u top 100 trebalo da doniraju novac onim slabije plasiranim. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sada imamo sjajnu šansu na US openu, čiji čelni ljudi žele da se turnir održi sa nekim striktnim bezbednosnim predostrožnostima kako bismo se svi osjećali bezbijedno", tada je napisala Collins, pa je dodala:

"Većina tenisera, među kojima sam i ja, ne putuje na turnire sa velikom pratnjom i nama je potrebno da turniri počnu da se igraju. Bilo bi lijepo kada bi najbolji teniser svijeta podržao ovu priliku, a ne da je kvari".

Top Komentari

Ivica_Osim8
ja debila kopira text i ostavi "bezbednosti"
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi