Pomalo i tužna slika iz Pariza

Bartoli čeka Halep za izjavu

Pomalo i tužna slika iz Pariza

E. Škorić

Nekada jedna od najboljih teniserki svijeta Marion Bartoli danas je u ulozi novinara. Ona je 2013. godine osvojila Wimbledon, ali 33-godišnjakinja je zbog zdravstvenih problema prerano ostavila reket.

Danas radi kao novinarka, a njena današnja sagovornica bila je nova prvakinja Roland Garrosa Simona Halep.

Nakon što je Halep u tri seta pobijedila Sloane Stephens, Rumunku je za izjavu čekala Bartoli.

Ova fotografija je onako dosta simpatična i pomalo tužna. Bartoli je svojevremeno bila sedma igračica svijeta (u januaru 2012. godine), ima osam WTA titula i igrala je četvrtfinale u Australiji i na US Openu, te polufinale u Parizu 2011. godine.

Jedni Grand Slam naslov osvojila je dakle 2013. godine kada je u finalu pobijedila Sabine Lisicki sa 6:1, 6:4. I njena današnja sagovornica je sada na jednoj GS tituli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi